2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

22 Haziran 2017
Düş Kapanı Sanat Merkezinde Branşların Yıl Sunumu ve 6 Yaş Mezuniyet töreni yapıldı.

28 Mayıs 2017
Okulumuzun “Anneler Korosu” 22. Türkiye Korolar Şenliği’ne katıldı.Koromuz “Halk Müziği yorumlamada Başarı” ödülü aldı.

14 Mayıs 2017
Pazar ( Anneler Günü) Atılım Garden’da Brunch ve Drama Şenliği yapıldı.

5 Mayıs 2017
6 Yaş grubu öğrencilerimizle, çocuk kitapları yazarı ve çocuk şarkıları beste ve güftecisi (opera sanatçısı) Ayça Nur KİP AKYOL ‘un ATATÜRK için bestelediği “Sen Varsın” şarkısının klip çekimleri yapıldı.

24 Nisan 2017
5-6 Yaş gruplarımızla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri doğrultusunda Pembe Köşk gezisine gidildi.

12 Mart 2016
Günebakan Anaokulu öğretmenimiz Ayşegül Duman Yüce Koleji'nin düzenlediği 21. yy okul öncesi öğretmeni sempozyumunda grubu ile hazırladığı “penguen” adlı projenin sunumunu yaptı.

2008-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

• 17 Kasım 2015 Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Van’daki Merkez Anaokuluna  velilerimizin desteği ile kitap, kırtasiye, giysi ve oyuncak yardımı yaptık
  • 17 Haziran 2015: Kırkkonaklar Anadolu Lisesi'nde diploma töreni ve branşların sunumları velilere Korosu yıl sonu konserini verdi
  • 30 Mayıs 2015 Tüm yaş gruplarımızın velileri ile Atılım Üniversitesi Atılım Garden’da bruncha gidildi.
  • 22 Mayıs 2015 Okul velilerimizin katılımı ile oluşturulan “Günebakan Anaokulu Anneler Korosu”, 20. Türkiye Çok Sesli Korolar Şenliğine katıldı ve Çok Sesliliğe Katılımda Başarı ödülü ile çalışmalarını taçlandırdı.
  • 02 Mayıs 2015 DSİ Arena’da Okul Velimiz Nezih ÖZBAKIR ‘ın basketbol maçına tüm okul olarak davetliydik ve gittik, maçı izledik.
  • 7 Mart 2015: Günebakan Anaokulu öğretmenimiz Hülya Keskin Yüce Koleji'nin düzenlediği 21. yy okul öncesi öğretmeni sempozyumunda grubu ile hazırladığı “Damlaya Damlaya Göl Olur” proje sunumu yaptı.
  • 6 Mart 2015 5-6 yaş gruplarımız Play-Doh ‘Hamurdan Hayaller’ yarışmasına katıldı.
  • 23 Kasım 2014 Öğretmenler Günü okulumuzda tüm grupların şarkılarıyla kutlandı, günün anlamı nedeniyle Okul Kurucumuzun daveti ile tüm kadro , Park Bulvar ’da brunch ’a gidildi.
  • 21 Haziran 2014 Tüm okulumuz Mühye Köyü’ nde Ankara Tava adlı mekanda veliler ve çocuklarla birlikte, grup oyunlarının da renk kattığı brunch ‘da bir araya geldi. Günebakanda yaşanılan güzel anılara bir yenisi daha eklendi.
  • Nisan 2014 Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri kapsamında 5-6 yaş gruplarımızla kardeş okul Taşpınar Köyü İlkokuluna, öğrencilerimizin evden getirdiği ve kitapçıdan seçtikleri kitaplar götürüldü. Ayrıca okul idaremiz 200 adet çocuk kitabını satın alarak kütüphanelerine hediye etti. Davet ettiğimiz çocuk kitapları yazarları Münevver OĞAN, Ülkü OVAT ve S. Ümit AVCIOĞLU etkinliğimizde kitaplarını imzalayarak öğrencilere tek tek hediye ettiler. Dut ağacının altında yapılan piknikle etkinliğimizi sonlandırdık
  • 2013-2014 Eğitim Öğretim yılının yıl sonu gösterisi, 6 yaş sınıfı mezuniyet töreni Ankara Sanat Tiyatrosu'nda yapıldı.
  • 20 Aralık 2013 Anne-Baba Çok Sesli Okul Korosu kuruldu. İlk çalışmasını yaptı.
  • Kasım 2013: Çocuk kitapları yazarı Koray Avcı Çakman okulumuzda bizler için kitaplarını imzaladı. Öykülerini okudu. Bu yıl birbirimize verdiğimiz yeni yıl hediyelerimiz hep kitap oldu.
  • Ekim 2013: Günebakan Çok Sesli Korolar kuruldu. İlk çalışmasını yaptı. 19. Türkiye Polifonik Korolar Şenliğine katıldı... Ödülü kazandı.
  • 03 Ekim 2013 Kızılçaşar Köyü İlköğretim okulu Anasınıfı öğrencilerinin okul kitaplığına 5-6 yaş grubu öğrencilerimizin her birinin 3 okuduğu ve 2 yeni aldığı kitaplar ile okul yönetimimizin aldığı kitaplar hediye edildi.  Okul yönetimimizce alınan kitaplar da, çocuklara hediye edilerek,  çocuk kitapları yazarları Münevver OĞAN, Ülkü OVAT, Ümit ÖYMEN  imza günü ve atölye çalışmaları yaptılar. Kumanyalarımızı paylaştık, piknik yaptık, okul bahçesinde hep beraber oynadık eğlendik.
  • Mart 2013 Günebakan Anaokulu sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda Uluğbey İlköğretim Okulu anasınıfına kitap ve oyuncak yardımı yaptık.
  • 11 Ocak 2013 tarihinde sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda Uluğbey İlköğretim Okulu anasınıfına kitap ve oyuncak yardımı yaptık.
  • Haziran 2012 Sosyal çalışmalar kapsamında 5-6 yaş grupları ile Mühye köyünde, öğrencimizin dedesinin çiftliğinde, sebzeleri meyveleri dalından toplayıp turşu ve marmelata dönüştürdük. Çiftlik hayvanları ile eğlenceli vakit geçirdik.
  • 2011 LÖSEV'li kardeşlerimizle giysi paylaşımı yaptık.
  • 2011 tüm çocuklarımızın katılımı ile, 5000 Mavi kapak topladık ve engelli vatandaşlarımız için sandalyeye dönüştürülmesi konusunda yardımda bulunduk.
  • 2011 Van depremi nedeniyle Van'daki kardeşlerimize çocuk bezi, çocuk kabanı ve battaniye paylaşımı yaptık.
  • 2010- Ankara Solfasol İlköğretim Okulu giysi/ oyuncak/ kitap yardımı kampanyası kapsamında yardımlarımızı sunduk.
  • 2010- 5- 6 yaş guruplarımızla, Ankara Akyurt Balıkhisar Mevkiinde (Çevkor Dergisi İşbirliği ile),i Fidan Dikimi
  • 2009- Artvin’in Ardanuç ilçesinde Adakale İlköğretim Okulu Anasınıfı için kitap, kırtasiye ve giysi paylaşımı yaptık.
  • 2008- Ankara Atatürk Çocuk Yuvası’na yatak çarşafı ve yeni yıl partisi için yiyecek içecek desteği yaptık.

Her çocuğumuz sevgi bahçemizde açan bir günebakan’dır...