2008-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

1. 17 Kasım 2015 Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Van’daki Merkez Anaokuluna  velilerimizin desteği ile kitap, kırtasiye, giysi ve oyuncak yardımı yaptık.
  2. 11 Ocak 2013 tarihinde sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda Uluğbey İlköğretim Okulu anasınıfına kitap ve oyuncak yardımı yaptık.
  3. 03 Ekim 2013 Kızılçaşar Köyü İlköğretim okulu Anasınıfı öğrencilerinin okul kitaplığına 5-6 yaş grubu öğrencilerimizin her birinin 3 okuduğu ve 2 yeni aldığı kitaplar ile okul yönetimimizin aldığı kitaplar hediye edildi.  Okul yönetimimizce alınan kitaplar da, çocuklara hediye edilerek,  çocuk kitapları yazarları Münevver OĞAN, Ülkü OVAT, Ümit ÖYMEN  imza günü ve atölye çalışmaları yaptılar. Kumanyalarımızı paylaştık, piknik yaptık, okul bahçesinde hep beraber oynadık eğlendik.
  4. 2011  LÖSEV'li kardeşlerimizle giysi paylaşımı yaptık.
  5. 2011 tüm çocuklarımızın katılımı ile, 5000 Mavi kapak topladık ve engelli vatandaşlarımız için sandalyeye dönüştürülmesi konusunda yardımda bulunduk.
  6. 2011 Van depremi nedeniyle Van'daki kardeşlerimize çocuk bezi, çocuk kabanı ve battaniye paylaşımı yaptık.
  7. 2010- Ankara Solfasol İlköğretim Okulu giysi/ oyuncak/ kitap yardımı kampanyası kapsamında yardımlarımızı sunduk.
  8. 2010- 5- 6 yaş guruplarımızla, Ankara Akyurt Balıkhisar Mevkiinde (Çevkor Dergisi İşbirliği ile),i Fidan Dikimi
  9. 2009- Artvin’in Ardanuç ilçesinde Adakale İlköğretim Okulu Anasınıfı için kitap, kırtasiye ve giysi paylaşımı yaptık.
  10. 2008- Ankara Atatürk Çocuk Yuvası’na yatak çarşafı ve yeni yıl partisi için yiyecek içecek desteği yaptık.