2009-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILLARI ARASI ÖĞRETMEN EĞİTİM SEMİNERLERİ

19 Mart2016
Okul Kurucumuz ve Müdürümüz İstanbul Terakki Vakfı okullarında PDR Derneğinin düzenlediği ‘Olumlu Okul İklimi’ konulu seminere katıldı.

12 Mart 2016
Okul Öncesi Derneğinin Yüce Kolejinde gerçekleştirdiği 21.YY’da Okul Öncesi Öğretmeni Sempozyumu’nda 5 yaş öğretmenimiz Ayşegül DUMAN meslektaşlarına ‘Penguen’ adlı projesinin sunumunu yaptı.

27 Şubat 2016
Anaokulumuzun öğretmenleri Yenimahalle Belediyesi 50.yıl Tiyatro Salonunda Onur EROL’la Konserans’ adlı müzik seminerine ve Maya Kolejinde ‘Okul Öncesi    Eğitimde Oyun’ adlı seminere katıldı.

13 Aralık 2015
Günebakan Anaokulu öğretmenleri PDR Uzmanı Evrim DEMİREL’in ‘Oyun Terapisi’ konulu seminerine katıldı.

8 Kasım 2015
Okulumuz öğretmenleri; Yenimahalle Belediyesi 50.Yıl 4 Mevsim salonunda  ‘Okul Öncesi Eğitimde Fen Etkinlikleri’ ve ‘Okula Hazır Bulunuşluk’ konulu seminere katıldı.

13 Aralık 2015
Günebakan Anaokulu öğretmenleri olarak PDR Uzmanı Evrim DEMİREL’in ‘Oyun Terapisi’ konulu seminerine katıldık.

08 KASIM 2014
Günebakan öğretmenleri Prof. Dr.Gelengül HAKTANIR’ın ‘’Erken Çocukluk Döneminde Bilim Eğitimi’’ Ve Prof. Dr. Çağlayan DİNÇER’in ‘’Okul Öncesi Eğitimde Matematik’’ konulu eğitim seminerine katıldı.

27 ARALIK 2014
Günebakan öğretmenleri Gazi Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Araştırma Merkezinin organize ettiği Eğitim Danışmanımız Çocuk Gelişimi Uzmanı Serap ANTEPLİ’nin Drama atölyesine ve Gazi Üniversitesi Öğr. Görv. Dr. İlknur ÖZAL GÖNCÜ’nün Müzik atölyesine katıldı.

26 Ekim 2013
Özel Yüce Koleji’nde  Günebakan Anaokulu öğretmenleri yeni program uygulamasını konu alan Prof Dr. Gelengül HAKTANIR’ ın sunduğu seminere  katıldı.

Kasım 2009-
‘İçimizdeki Çocuk Paylaşım Günleri’ Günebakan&Ya-pa işbirliği (50 Eğitimciye) Yaratıcı Drama Serap ANTEPLİ, Müzik Dr. İlknur ÖZAL GÖNCÜ, Orff tekniğiyle Müzik

Ekim 2009-
Pelin KOHEN tarafından Eğitimcilerde Beden Dili Kullanma Becerilerini Geliştirme Eğitim Semineri