2005-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILLARI ARASI ANNE-BABA EĞİTİM SEMİNERLERİ

21 Mart 2016
Okulumuzda velilerimize Doç. Dr. Emel ERDOĞAN BAKAR ve Çocuk Gelişimi Uzmanı-Pedagog Serap ANTEP’li ile ‘Okul Öncesi Dönemde Davranış Bozuklukları-İlkokulda Çocuklarımızı Neler Bekliyor? başlıklı seminer düzenlendi.

11 Ekim 2015
Okulumuzda 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı dönem başı tüm çalışanlar ile birlikte veli tanışma toplantısı yaptık. Öğretim yılının ilk anne-baba eğitim seminerini  ‘Okul Öncesinde Beslenme’ konusuyla okul diyetisyenimiz Sn.Ümit AKAT ile yaptık.

24 Kasım 2015
Av.Şahin ANTAKYALIOĞLU okulumuzda velilerimize ‘Çocuk İstimarı ve İhmali’ konulu anne-baba eğitim semineri verdi.

22 Aralık 2015
Eğitim Danışmanımız Çocuk Gelişimi Uzmanı ve Drama Lideri Serap ANTEPLİ velilere ‘Çocuğumla Sağlıklı iletişim Kurabiliyor muyum?’ konulu seminer verdi.

17 EKİM 2014
2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Veli Toplantımız okulda yapıldı, akabinde ‘Sağlıklı Beslenme ile Sağlıklı Günler’ konulu 1.Anne-Baba eğitim seminerimiz, Diyetisyen Ümit AKAT ve Çocuk Hastalıkları Uzman Dr. Şefik ŞAHİN tarafından yapıldı.

06 ARALIK 2014
‘Sınırlar-Sorumluluklar’ konulu 2. Anne-Baba Eğitim Seminerimiz Eğitim Danışmanımız Serap ANTEPLİ tarafından velilerimizin yoğun katılımı ile okulumuzda yapıldı.

2011-
İlköğretime Geçişte “Okul Olgunluğu” 5- 6 Yaş Grupları Velilerine; Serap ANTEPLİ Çocuk Gelişimi Uzmanı, E. Melek ÖZTÜRK Günebakan Anaokulu Müdürü,

2011-
İlköğretime Hazır Bulunuşluk Testi Güvenilirlik Uygulaması Prof. Dr. Çağlayan DİNÇER, Ankara Üniversitesi Okulöncesi Öğretmenliği A.B.D

2011-
“Obeziteye Karşı Sağlıklı Beslenme” Çağdaş Drama Derneği Liderlik Projesi/ Lider Adayı Esra KAŞIKARA (6 Yaş grubu çocuk ve velileri)

2011-
“Çocuklarda Olumlu Davranış Kazandırma” Yrd. Doç. Dr. Özlem ERSOY, “Ebeveyn ve Çocuk İlişkilerinde İletişim” Ayşegül CAN M.E. B Aile Eğitmeni,

“Ben Çocuk Olsam” Serap ANTEPLİ Çocuk Gelişimi Uzmanı,

2010-
Aile Tutumları Ayşegül CAN M.E.B Aile Eğitmeni, Çocuk İstismar ve İhmalinde Ailenin Sorumluluğu Av. Şahin ANTAKYALIOĞLU,

2010-
“Daha Güzel, Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin”, Süheyla ÖZSAN Çocuk Hastalıkları Uzmanı, Ümit AKAT Diyetisyen, Serap ANTEPLİ Çocuk Gelişimi Uzmanı,

2008-
“Nerede Hata Yaptım?” Nalan OLGUN Okulöncesi Eğitim Yöneticisi

2007-
“Doğumdan Sonra, Okuldan Önce Ne Yapmalıyız?” Prof. Dr. Gelengül HAKTANIR,

2006-
“Çocuklarımıza Sınır Koyamama, Yaş Özelliklerine Uygun Davranıp Davranmama” Prof. Dr. Belma Tuğrul ATİK,

2006-
“Çocuk ve Disiplin” Nurdan NEMUTLU Okulöncesi Eğitim Uzmanı,

2005-
Anne Baba Tutumları ve Bu Tutumların Çocuk Üzerindeki Etkileri Serap ANTEPLİ Çocuk Gelişimi Uzmanı,

2005-
Anne Baba Çocuk İletişimi Doç. Dr. Mesude ATAY.